Βολιώτης «ομολόγησε» πέντε φόνους για να… τεστάρει την Αστυνομία!

Μία πολύ περίεργη ιδέα είχε ένας 43χρονος Βολιώτης, ο οποίος «ομολόγησε» πέντε φόνους, προκειμένου να… τεστάρει στα αντανακλαστικά της Αστυνομίας. Ως αποτέλεσμα; Αποκόμισε μία ποινή φυλάκισης 15 μηνών με τριετή αναστολή.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά το μεσημέρι της Πέμπτης,, όταν ένα e-mail με αποστολέα τον 43χρονο έφθασε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας. Εκεί φέρεται ότι έγραφε πως έχει διαπράξει πέντε δολοφονίες και πως δεν ήξερε τι να κάνει. Στο ερώτημα των αστυνομικών να δώσει τη διεύθυνσή του, έδωσε την πραγματική και λίγο αργότερα συνελήφθη από τους αστυνομικούς που κατέφθασαν στο σπίτι του.

«Καλλιεργούσε» τους φόνους στο μυαλό

Έκπληκτα τα στελέχη της αστυνομίας άκουγαν τον συλληφθέντα να επαναλαμβάνει ότι δεν είχε διαπράξει τελικά τους φόνους, αλλά ότι τους καλλιεργούσε στο μυαλό του και ήθελε να διαπιστώσει πόση ετοιμότητα διαθέτει η Αστυνομία για τέτοιες περιπτώσεις.

Τελικά, ο 43χρονος Βολιώτης καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Βόλου σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών με τριετή αναστολή, για την άσκοπη κινητοποίηση των Αρχών, ενώ η Εισαγγελία Βόλου παρήγγειλε να εξεταστεί από ψυχίατρο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ