Θεσσαλονίκη: 29χρονη έμαθε πως ήταν έγκυος όταν την έπιασαν οι πόνοι

Μία 29χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη έμαθε ότι ήταν έγκυος όταν την έπιασαν οι πόνοι, και γέννησε μέσα στο ασθενοφόρο.

Οι αφόρητοι πόνοι στην κοιλιά ήταν η αιτία να καλέσει γιατρό στο σπίτι, ο οποίος με τη σειρά του κάλεσε ασθενοφόρο, καθώς ήταν θέμα λεπτών να έρθει στη ζωή το παιδί. Τελικά, η γυναίκα γέννησε μέσα στο ασθενοφόρο, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, χάρη στην ομαδική συνεργασία και δύναμη ψυχής που έδειξαν τέσσερις διασώστες με επικεφαλής τη γιατρό κα Χαριτίδου.

«Ήταν μία απερίγραπτη εμπειρία. Πήγαν αρχικά άλλοι διασώστες με ενημέρωση για πόνο στην κοιλιά και μας προέκυψε εγκυμοσύνη….», είπε η κυρία Χαριτίδου σε αποκλειστικές της δηλώσεις στη δημοσιογράφο Ραλλιώ Λεπίδου του Star Channel.

Η 29χρονη γυναίκα δε γνώριζε ότι ήταν έγκυος και, όταν άρχισε να νιώθει τσιμπήματα στην κοιλιά της, πήγε σε γιατρό, αλλά η διάγνωση ήταν «ευερέθιστο έντερο».

Αμέσως σήμανε συναγερμός. Ο διασώστης οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα για να φτάσει έγκαιρα στο νοσοκομείο, συνοδεία της αστυνομίας, και η υπόλοιπη ομάδα, μέσα στο ασθενοφόρο, έδινε τον καλύτερό της εαυτό, για να έχει αίσιο τέλος ο τοκετός.

«Έτρεχα να προλάβω, σίγουρα ένα άγχος το έχεις, αλλά είμαστε συνηθισμένοι. Έτρεχα στην Εγνατία με τη βοήθεια της αστυνομίας», περιέγραψε στο Star ο οδηγός διασώστης Χρήστος Πραφτσιώτης.

Μητέρα και κόρη χαίρουν άκρας υγείας στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης, με την 29χρονη μητέρα για δεύτερη φορά, να προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τα νέα δεδομένα της ζωής της.