Κασιμάτης: «Ο Ελληνικός λαός παίρνει την κυριαρχία στα χέρια του»

«Σήμερα όλη η Ελλάδα είναι εδώ! Ακόμη και αυτοί που είναι δεμένοι χειροπόδαρα. Σήμερα ο ελληνικός λαός παίρνει την κυριαρχία στα χέρια του» τόνισε στην πύρινη ομιλία του ο συνταγματολόγος Γιώργος Κασιμάτης, ο οποίος ήταν ένας από τους κεντρικούς ομιλητές του συλλαλητηρίου της Αθήνας.

Σε άλλο σημείο επισήμανε: «Υπάρχει πολιτική απόφαση να δώσουν την ταυτότητά μας σε ξένο λαό».

“Σήμερα όλη η Ελλάδα είναι εδώ”

Συνεχίζοντας είπε ότι: «Σήμερα όλη η Ελλάδα είναι εδώ. Ακόμη και αυτοί που είναι δεμένοι “χειροπόδαρα” συμφωνούν. Σήμερα είναι η πρώτη φορά που εφαρμόζεται το άρθρο 120. Αυτό είναι η αντίσταση κατά του Όχι. Όλα αυτά γίνονται όταν έχουμε κυβερνήσεις που από το 2010 λένε όλο “ναι” στη δουλεία. Σήμερα ο ελληνικός λαός παίρνει την κυριαρχία στα χέρια του».

«Η Ελλάδα εδώ», συνέχισε, «είναι ολόκληρη και λέει “όχι” στη δουλεία από το 2010. Όχι σε καμιά παραχώρηση ελληνικής σπιθαμής γης στους ξένους. Όλη η Ελλάδα ξεπουλιέται σήμερα», ενώ σε άλλο σημείο της ομιλίας του ανέφερε: «Τότε και η Τουρκία θα έπρεπε να λέγεται Ιονία και η Σικελία μεγάλη Ελλάδα. Ας μου φέρει ένας διεθνολόγος ένα όνομα να μην έχει καμία σχέση με την Ιστορία του λαού του».