Ο πολιτικός κόσμος για το θάνατο του Νίκου Τσίτσα

Τη θλίψη του για το θάνατο του δημοσιογράφου Νίκου Τσίτσα εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

«Με θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, μέλους της δημοσιογραφικής οικογένειας, του Νίκου Τσίτσα. Επί σειρά ετών υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια το δημοσιογραφικό λειτούργημα. Δυστυχώς, έφυγε ένας ακόμη δημοσιογράφος πρόωρα από τη ζωή» αναφέρει ο κ. Βούτσης.

Τζανακόπουλος

Θερμά συλλυπητήρια Νίκου Τσίτσα εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, με σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Ο Νίκος Τσίτσας ξεχώρισε για το ήθος, τη συνέπεια και την αφοσίωσή του στο ρεπορτάζ. Ο θάνατός του αφήνει τον δημοσιογραφικό και τον πολιτικό κόσμο φτωχότερο. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

ΣΥΡΙΖΑ

Τη θλίψη του για την απώλεια του δημοσιογράφου Νίκου Τσίτσα εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του κόμματος.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του δημοσιογράφου Νίκου Τσίτσα που τόσο πρόωρα έφυγε από τη ζωή. Ο Νίκος Τσίτσας ήταν πολιτικός συντάκτης, που τον διέκρινε η εργατικότητα και η αγάπη για το επάγγελμά του και είχε πολλά ακόμα να προσφέρει στη δημοσιογραφία. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΝΔ

«Η δημοσιογραφική οικογένεια έγινε φτωχότερη αφού έφυγε πρόωρα από τη ζωή άλλο ένα εκλεκτό της μέλος.

Ο Νίκος Τσίτσας στην επαγγελματική του πορεία ασχολήθηκε με το πολιτικό ρεπορτάζ και ξεχώρισε για το ήθος, την ευπρέπεια και τον επαγγελματισμό του.

Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια», αναφέρει το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για το θάνατο του δημοσιογράφου Νίκου Τσίτσα.

Το Ποτάμι

Ο Νίκος Τσίτσας υπηρέτησε τη δημοσιογραφία με πάθος, ήθος και αφοσίωση. Ήταν ακούραστος, εργατικός, μαχητικός, αποκαλυπτικός. Η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό στο καλό ρεπορτάζ. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, αναφέρει το Ποτάμι.

ΔΗΜΑΡ

Ένας νέος άνθρωπος, πολιτικός συντάκτης επί σειρά ετών σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ο Νίκος Τσίτσας που υπηρέτησε τη δημοσιογραφία με πάθος και συνέπεια έφυγε πρόωρα από τη ζωή σήμερα. Όσοι τον γνωρίσαμε εκτιμήσαμε, την ευρύτητα της σκέψης του, την εργατικότητά του, τον επαγγελματισμό του και τη συνέπεια στις ιδέες του.

Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για την απώλεια του και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους συναδέλφους του, αναφέρει η ΔΗΜΑΡ στο συλλυπητήριο μήνυμά της .