Πέντε σκάφη δώρισε η “Παπαστράτος” στο Λιμενικό

Δωρεά πέντε ταχύπλοων σκαφών στο Λιμενικό Σώμα έκανε η καπνοβιομηχανία Παπαστράτος, επιβραβεύοντας με τον τρόπο αυτό το προσωπικό του για την πάταξη του λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων.

Η σύμβαση δωρεάς των ταχύπλοων σκαφών προς την Ελληνική Ακτοφυλακή υπογράφηκε σήμερα από τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτη Κουρουμπλή και τον Πρόεδρο – Διευθύνων Σύμβουλο της εταιρείας, Χρήτο Χαρπαντίδη.Δωρεά πέντε σκαφών από την "Παπαστράτος" στο Λιμενικό

Στην τελετή υπογραφής παρόντες ήταν οι Γενικοί Γραμματείς του Υπουργείου Διονύσης Χαράλαμπος Καλαματιανός και Χρήστος Λαμπρίδης, ο Αρχηγός του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Σταμάτης Ράπτης, οι δύο Υπαρχηγοί του Σώματος, Αντιναύαρχοι Λ.Σ., Θεόδωρος Κλιάρης και Παναγιώτης Παρασκευάς, ανώτατα και ανώτερα στελέχη του Λιμενικού, υπηρεσιακοί παράγοντες και στελέχη της εταιρείας Παπαστράτος.

Η αξία των “επιτυχιών” σε χρήματα

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επιτυχίες που σημειώνει το Λιμενικό Σώμα στη δίωξη του λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων, από την οποία ευαισθητοποιήθηκε η εταιρεία Παπαστράστος για να προβεί στη δωρεά, ανέρχεται στα 2,4 εκατομμύρια δολάρια.