Στον Τσίπρα πηγαίνει ο Μπουτάρης το θέμα με τους συμβασιούχους της ΕΥΑΘ

Μέχρι τον Αλέξη Τσίπρα είναι αποφασισμένος να φτάσει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, προκειμένου να τον ενημερώσει για το θέμα που έχει προκύψει με τους συμβασιούχους της ΕΥΑΘ.

Ο κ. Μπουτάρης δηλώνει αποφασισμένος  να κάνει παρέμβαση στον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εσωτερικών, με αφορμή την παρουσία τους στην πόλη στο πλαίσιο του περιφερειακού συνεδρίου για την παραγωγική ανασυγκρότηση της κεντρικής Μακεδονίας.

Μπουτάρης: «Είμαι συναισθηματικά δεμένος με την ΕΥΑΘ»

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, μιλώντας στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο, είπε πως είναι συναισθηματικά δεμένος με την ΕΥΑΘ, καθώς ο πεθερός του υπήρξε ο πρώτος γενικός διευθυντής της εταιρίας το 1958. «Οι άνθρωποι δούλευαν τόσα χρόνια και πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε γι αυτούς. Θα κάνω παρέμβαση στον κ.Σκουρλέτη και στον πρωθυπουργό για νομοθετική ρύθμιση. ‘Εχει ξαναγίνει σε άλλες περιπτώσεις και δεν τίθεται θέμα ειδικής μεταχείρισης» είπε ο δήμαρχος.

Εργαζόμενοι: «Αγώνας μέχρι τέλους»

Νωρίτερα, στο δημοτικό συμβούλιο, οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι της ΕΥΑΘ πραγματοποίησαν παρέμβαση, υπογραμμίζοντας πως ο αγώνας τους θα συνεχιστεί μέχρι την τελική δικαίωση και επιστροφή τους στην εργασία. Στο πλευρό τους στάθηκε και ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης.