Συλλυπητήρια ΣΕΒΕ για την απώλεια του Παναγιώτη Παπαδόπουλου

Τα συλλυπητήρια του για την απώλεια του προέδρου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Παπαδόπουλου εκφράζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΕΒΕ.

«Με αφορμή την αναγγελία του αδόκητου θανάτου του Παναγιώτη Παπαδόπουλου, Προέδρου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΒΕ, εκφράζοντας τη βαθιά του οδύνη για την απώλειά του, αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

Να εκδώσει το παρόν ψήφισμα

Να εκφράσουν τα μέλη του τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και στη Διοίκηση και στο προσωπικό του ΒΕΘ

Να παραστούν εκπρόσωποι της Διοίκησης του ΣΕΒΕ στην επικήδειο τελετή, καταθέτοντας αντί στεφάνου και ως δωρεά χρηματικό ποσό στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ σε ένδειξη τιμής στη μνήμη του.

Να ανακοινώσει το παρόν ψήφισμα και να το αναρτήσει στην ιστοσελίδα του ΣΕΒΕ

Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος είχε μεγάλη πορεία στο επιχειρείν της Θεσσαλονίκης, αφού επί σειρά ετών, μέσα από υψηλόβαθμες θέσεις, προσέφερε σημαντικό έργο στην επιχειρηματική κοινότητα της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας γενικότερα, υπηρετώντας και από τη θέση του Προέδρου το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και από την θέση του Αντιπροέδρου την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων.

Ήταν εξαίρετος άνθρωπος, οικογενειάρχης  και επιχειρηματίας, όντας ο ίδιος στο τιμόνι της επιχείρησής του από το 1978. Η Θεσσαλονίκη χάνει ακόμα ένα αξιόλογο μέλος της που προσέφερε ουσιαστικά στον επιχειρηματικό κόσμο. Ιδιαίτερα ο ΣΕΒΕ επισημαίνει την εξαιρετική συνεργασία που είχε μαζί του όλα αυτά τα χρόνια για την προώθηση οικονομικών και επιχειρηματικών θεμάτων καθώς και θεμάτων που αφορούσαν την ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΕΒΕ.