Φωτ. αρχείου

Συμπλοκή για ένα κινητό έφερε την τραγωδία στο Καλοχώρι

Ένα κινητό το οποίο πουλήθηκε κατά πάσα πιθανότητα χαλασμένο ήταν η αιτία της συμπλοκής που σημειώθηκε χθες στις 10 το βράδυ στην κεντρική πλατεία Καλοχωρίου μεταξύ νεαρών Ελλήνων, Αλβανών και ομογενών από την πρώην Σοβιετική Ένωση η οποία στάθηκε αφορμή για τον θάνατο ενός 22χρονου μετά από τραυματισμό με μαχαίρι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν μαρτυρίες ο 22χρονος, Παναγιώτης Αλευράς κάτοικος Διαβατών, βρέθηκε τυχαία στο σημείο, ενώ οι γείτονες της περιοχής όπου διέμενε τον περιγράφουν ως εξαιρετικό παιδί που δεν προκαλούσε ποτέ του προβλήματα.

“Συχνά μαζεύονται παρέες”

«Σ’ αυτή την πλατεία μαζεύονται συχνά παρέες . Απ’ όσο έγινε γνωστό η συμπλοκή σημειώθηκε για ένα κινητό που πιθανότατα πουλήθηκε χαλασμένο με αποτέλεσμα να μαζευτούν διάφορες παρέες που θέλησαν να λύσουν τις διαφορές του» τόνισε στο politik.gr ο δημοτικός σύμβουλος, Τριαντάφυλλος Κουρόγλου.

Θυμίζουμε ότι ο Παναγιώτης Αλευράς τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της συμπλοκής με μαχαίρι. Οι φίλοι του τον μετέφεραν άμεσα στο Κέντρο Υγείας Διαβατών, αλλά τούτο δεν στάθηκε ικανό να τον κρατήσει στην ζωή.

Μετά την συμπλοκή, η αστυνομία προχώρησε στις συλλήψεις εννέα ατόμων, την στιγμή που οι έρευνες για τα αίτια συνεχίζονται.