Ψωμιάδης: «Δεν πήγα σε οίκο ανοχής να ντυθώ μαντάμ!»

Για την περιβόητη διαφήμιση στην οποία πρωταγωνιστεί ντυμένος Ζορό μίλησε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης απάντησε σε όσους τον επέκριναν για τη συμμετοχή του στο αποκριάτικο spot του Jumbo και άφησε αιχμές κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, λέγοντας ότι «εγώ δεν πήγα σε κανένα μπορντέλο να κάνω τη μαντάμ».

«Τόσα πήρα για τη διαφήμιση»

Μεταξύ άλλων, ο κ. Ψωμιάδης αποκάλυψε το ποσό που έλαβε για τη συμμετοχή του στην εν λόγω διαφήμιση, εξηγώντας ότι δεν την έκανε για τα χρήματα.

«Η πορεία του Παναγιώτη Ψωμιάδη απέδειξε, πως ό,τι κάνω, το κάνω γιατί το αγαπώ. Κανένα τίμημα δεν υπήρχε. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για να βγω στο προσκήνιο. Κάποια ψιλοέξοδα μου κάλυψαν, γύρω στα 500 ευρώ. Αν με ενδιέφερε το τίμημα, σήμερα δεν θα είχα ένα τεράστιο οικονομικό πρόβλημα, όπως ο ελληνικός λαός, ούτε θα πουλούσα το μοναδικό σπίτι της κόρης μου, για να μπορέσω να πληρώσω τις υποχρεώσεις και τις τράπεζες», δήλωσε στον Real fm.

«Τίμημα δεν υπήρχε και ούτε στο μέλλον θα υπάρχει. Ό,τι αγαπώ και γουστάρω κάνω. Είμαι αυθεντικός και αληθινός, είμαι όπως με γέννησε η μάνα μου», πρόσθεσε.

«Είμαι αυθεντικός»

Στη συνέχεια, τόνισε ότι ουδέποτε υπήρξε σοβαροφανής: «Ποτέ δεν ήμουν θιασώτης ενός ευκαιριακού συγχρόνου τσίρκου. Ξαναντύθηκα πριν από 20 χρόνια Ζορό. Από τη φύση μου είμαι αληθινός και αυθεντικός. Δεν είμαι δήθεν, δεν φόρεσα ποτέ την μάσκα της σοβαροφάνειας».

Μάλιστα, άφησε αιχμές κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος προσφάτως είχε δώσει συνέντευξη σε οίκο ανοχής. «Δεν πήγα σε κανένα μπορντέλο να κάνω τη μαντάμ», είπε χαρακτηριστικά Παναγιώτης Ψωμιάδης.

«Ο Ζορό ήταν προστάτης των φτωχών και των αδυνάτων. Δέχθηκα μια πρόταση – πρόσκληση από το γραφείο που διαφημίζει τα Jumbo και από εκεί και πέρα, έπειτα από κάποιες συζητήσεις και αλλαγές που κάναμε στο σενάριο, διότι κάποια πράγματα δεν με κάλυπταν, ξεκινήσαμε», συμπλήρωσε.

«Δεν επέλεξα εγώ το τραγουδι»

Ποικίλες αντιδράσεις, εξάλλου, προκάλεσε και το γεγονός ότι η μουσική υπόκρουση στη διαφήμιση αποτελεί παραλλαγή του ύμνου της Νέας Δημοκρατίας.

«Τι σχέση έχω με το τραγούδι; Δεν το επέλεξα εγώ. Το τραγούδι δεν είναι παρεξηγήσιμο. Αντιθέτως, λέει σε κάποιους ‘παιδιά, ελάτε όλοι μαζί να ξαναγυρίσουμε στην αληθινή, μεγάλη ΝΔ’», σχολίασε ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης.

«Καψούρα μου η ΝΔ»

Ο κ. Ψωμιάδης, πάντως, δεν έκρυψε και την ενόχλησή του για τον παραγκωνισμό του από τη Νέα Δημοκρατία. «Περίμενε η ΝΔ να κάνω αυτή την κίνηση για να με θυμηθεί ; Τέσσερα χρόνια δεν έχω δεχτεί ούτε ένα τηλέφωνο, ούτε ένα ευχαριστώ για τα 35 χρόνια προσφοράς μου στη ΝΔ», σχολίασε.

Πρόσθεσε, πάντως, ότι η ΝΔ παραμένει η μεγάλη του αγάπη, λέγοντας: «Είμαι καψούρης από τη φύση μου. Η καψούρα μου είναι η ΝΔ, αλλά η ΝΔ δεν θέλει την καψούρα μου, άρα η καψούρα πρέπει να ψάξει κάτι άλλο. Αν δεχθώ τηλεφώνημα από τον κ. Μητσοτάκη, κάτω από κάποιες προϋποθέσεις, εγώ δηλώνω παρών. Άλλοι έφυγαν από τη ΝΔ, εγώ είμαι πιστός στις αξίες και τις αρχές της ΝΔ».