Αναβιώνει στο ακροατήριο η υπόθεση της δολοφονίας της 4χρονης Άννυ 

Στο εδώλιο του δικαστηρίου θα καθίσει για μια ακόμα φορά ο πατέρας -τέρας της μικρής Άννυ, Σάββας Μπακάρτζιεφ, που την σκότωσε, την τεμάχισε και εξαφάνισε το πτώμα της  πετώντας το στα σκουπίδια. 

propoli

Ο κατηγορούμενος που αντιμετωπίζει βεβαίως πρωτόδικη ποινή ισοβίων μετήχθη από τις φυλακές Κορυδαλλού στις φυλακές Κέρκυρας όπου τον είχε επισκεφθεί ψυχίατρος, ο οποίος τον υπέβαλε σε σειρά ερωτημάτων για όσα συνέβησαν την άνοιξη του 2015 στο σκοτεινό υπόγειο της Μιχαήλ Βόδα.

Στην έκθεσή του ο ψυχίατρος αναφέρει ότι πρόκειται για ψυχοπαθητική προσωπικότητα, διευκρινίζοντας όμως ότι η διαταραχή αυτή δε μειώνει τον καταλογισμό στις εγκληματικές του πράξεις.

Ο δράστης του ανατριχιαστικού εγκλήματος περιγράφεται ως ένας άνθρωπος βουτηγμένος στην παραβατικότητα και τα ναρκωτικά με αντικοινωνική προσωπικότητά, ο οποίος στον δικό του αξιακό κώδικα δεν μπορεί να ξεχωρίσει αν έκανε κάτι κακό ή όχι.

Στο μεταξύ, άφαντος παραμένει παρά το διεθνές ένταλμα σύλληψης ο φίλος του πατέρα της μικρής  Άννυ, Νασίφ Αχμέντοφ, γνωστός ως «Νίκι», ο οποίος βρισκόταν στο σπίτι τη βραδιά του θανάτου του παιδιού και φέρεται να βοήθησε στην εξαφάνισή του πτώματός της.

Ο «Νίκι» παραμένει άφαντος και δεν αποκλείεται να έχει εγκαταλείψει τη Βουλγαρία.

Loading