INTIME

Να αναιρεθεί η απόφαση για την καθαρίστρια ζητά η αντεισαγγελέας

Η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Όλγα Σμυρλή, ζήτησε, τελικώς, την αναίρεση της απόφασης του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας με την οποία καταδικάστηκε η 53χρονη καθαρίστρια.

propoli

«Να αναιρεθεί η απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας και να κηρυχθεί αθώα η κατηγορούμενη για το αδίκημα της απάτης κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα» εισηγήθηκε η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός.

Έτσι, δεν αποκλείεται η 53χρονη, που βρέθηκε αυτοπροσώπως στη δικαστική αίθουσα για να ακούσει τη διαδικασία, να μη χρειαστεί να επιστρέψει ενώπιον του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου για να δικαστεί εκ νέου, εάν γίνει δεκτή η εισήγηση της αντεισαγγελέως.

Τι δήλωσε η καθαρίστρια

«Είμαι χαρούμενη, ευχαριστώ όλους όσους με υποστήριξαν», δήλωσε η ίδια η καθαρίστρια και συνέχισε: «Θέλω να πάρω πίσω τη δουλειά μου. Μέσα από μένα και την απόφαση του Αρείου Πάγου να βοηθηθούν κι άλλοι. Δεν τους εξαπάτησα. Θεωρώ ότι οι δικαστές του Αρείου Πάγου το κατάλαβαν. Παραποίησα το απολυτήριο γιατί είχα μεγάλη ανάγκη, είχα δύο παιδιά να μεγαλώσω κι έπρεπε να τα μεγαλώσω με αξιοπρέπεια. Αναγνωρίζω το λάθος μου, δούλεψα όμως γι’ αυτά τα λεφτά, δεν τα πάρα κι έφυγα».

Loading