Αυτός είναι ο 80χρονος ιερέας που ασελγούσε σε 11χρονη (pics)

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι 80χρονος ιερέας ασελγούσε σε βάρος 11χρονης έναντι χρηματικής αμοιβής στο Βόλο. Ο κατηγορούμενος συνελήφθη στις 11 Μαΐου, ενώ την Τετάρτη (23/5) η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου.

propoli

Ποιος είναι ο 80χρονος ιερέας

Όπως αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο της αστυνομίας, πρόκειται για τον Κωνσταντάκο Γεώργιο του Δημητρίου και της Μαρίας, που γεννήθηκε την 17-07-1938 στην Καρδίτσα.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της ασέλγειας με ανήλικο που έχει συμπληρώσει τα δέκα όχι όμως και τα δεκαπέντε έτη έναντι ανταλλαγμάτων και αμοιβής τετελεσμένη και σε απόπειρα κατ’ εξακολούθηση.

Ασελγούσε με τη συναίνεση της μητέρας του κοριτσιού

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα τελευταία χρόνια ο 80χρονος είχε καθαιρεθεί από τη Μητρόπολη Δημητριάδος για διάφορες παράνομες πράξεις του, αλλά εξακολουθούσε να φορά ράσο.

Την 11χρονη εξέδιδε η 30χρονη Βουλγάρα μητέρα της, η οποία εκδίδετο και η ίδια στον 80χρονο.

Πού αποσκοπεί η δημοσιοποίηση

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 15-11-2018, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ενδελεχή διερεύνηση των διωκομένων πράξεων, στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας για τον κατηγορούμενο, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, στους αριθμούς κλήσης 24210 – 76957 και 24210 – 76951. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Loading