INTIME

Βιάστηκε ο 19χρονος Αλβανός στις φυλακές Αυλώνα

Ο 19χρονος Αλβανός που κατηγορείται για τη δολοφονία της νεαρής Ελένης Τοπαλούδη φαίνεται πως όχι μόνο ξυλοκοπήθηκε, αλλά και βιάστηκε στις φυλακές του Αυλώνα, όπου κρατείται.

propoli

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τρίτης (11/12) -διέρρευσε μάλιστα και σχετικό video- ο νεαρός προφυλακισμένος δέχτηκε επίθεση από συγκρατούμενούς του.

Μάλιστα, αργότερα ο ίδιος κατήγγειλε πως έπεσε και θύμα βιασμού κατά τη διάρκεια της επίθεσης που δέχτηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ευρήματα των γιατρών του Ευαγγελισμού που τον εξέτασαν φαίνεται να επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του, καθώς οι ιατροδικαστές φέρονται να διαπίστωσαν «ρήξη πρωκτικού δακτυλίου, εύρημα συμβατό με παρά φύσει ασέλγεια».

Τι ανέφερε ο 19χρονος Αλβανός

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της νεαρής φοιτήτριας καταγγέλλει ότι δέχτηκε επίθεση από περίπου 20 συγκρατούμενούς του, οι οποίοι τον έρβιζαν, τον χτυπούσαν και φώναζαν «βγάλτε του το παντελόνι».

«Στη συνέχεια λιποθύμησα. Όταν ξύπνησα, βρισκόμουν σε άλλο χώρο και χωρίς παντελόνι και εσώρουχα. Δεν ξέρω τι μπορεί να μου έχουν κάνει», κατήγγειλε ο ίδιος, υποχρεώνοντας τους αστυνομικούς να ζητήσουν την εξέτασή του από ιατροδικαστή.

Loading