Β. Σταμάτη: «Αυτή τη στιγμή είμαι απογειωμένη» (vd)

Για αύριο (3/7) είναι προγραμματισμένη η αποφυλάκιση του πρώην υπουργού, Εθνικής Άμυνας, Άκη Τσοχατζόπουλου, καθώς το Πενταμελές Εφετείο Αθηνών έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του, μέχρι να συζητηθεί στον Άρειο Πάγο.

propoli

Λιτή και περιεκτική η σύζυγός του πρώην υπουργού, Βίκυ Σταμάτη δήλωσε πως «αυτή τη στιγμή είμαι απογειωμένη» προσθέτοντας ότι «το συναίσθημα είναι μοναδικό για το παιδί».

Να σημειωθεί πως νωρίτερα, οι συνήγοροι του Άκη Τσοχατζόπουλου, Ι. Παγορόπουλος και Ι. Νικολάου τόνισαν ότι η αποφυλάκιση οφείλεται στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Σήμερα είχαμε έκδοση απόφασης από το Πενταμελές Εφετείο Αναβολών, προκειμένου να αποφυλακιστεί ο κ. Τσοχατζόπουλος, εξαιτίας των τεράστιων προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. Αναφέρομαι στην τοποθέτηση απινιδωτή βηματοδότη μετά τη γνωστή εγχείριση τριπλού μπάι-πας, η οποία ήδη σήμερα του έχει επιφέρει μια καρδιακή ανεπάρκεια και είναι κοντά σε επικίνδυνες καταστάσεις, όπως έμφραγμα κτλ.

Ομολογώ ότι εξεπλάγην ευχάριστα, διότι το Πενταμελές Εφετείο σε μια πραγματικά πρωτοφανή γενναιότητα έδειξε ότι και το σθένος έχει και κατάλαβε πάνω από όλα τη σοβαρότητα της κατάστασης του κ. Τσοχατζόπουλου και με πέντε ψήφους υπέρ, έναντι 0 κατά, του έδωσε τη δυνατότητα να βγει από τη φυλακή προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα υγείας που έχει σε ένα συγκροτημένο χώρο σοβαρών νοσοκομείων» τόνισε μεταξύ άλλων για το γεγονός ο Ι. Πογορόπουλος.

Loading