Δεκαπέντε ύποπτοι για τα πλαστά πιστοποιητικά αποφυλάκισης του Φλώρου

Δεκαπέντε είναι οι ύποπτοι για τα πλαστά πιστοποιητικά με τα οποία είχε αποφυλακιστεί λόγω…αναπηρίας ο Άρης Φλώρος.

propoli

Οι εισαγγελείς κατά της διαφθοράς που διερευνούν την υπόθεση απέστειλαν κλήσεις σε περίπου 15 πρόσωπα που συνδέονται με την υπόθεση προκειμένου να δώσουν ανωμοτί εξηγήσεις, με την ιδιότητα του υπόπτου δηλαδή για την τέλεση σοβαρών ποινικών αδικημάτων.

Όπως ήταν αναμενόμενο μεταξύ των προσώπων που θα καταθέσουν με την ιδιότητα του υπόπτου είναι και ο Άρης Φλώρος που έχει ήδη δύο βαριές καταδίκες από πρωτόδικες καταδικαστικές αποφάσεις για την υπόθεση της Energa – Hellas Power και για την απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου Αντωνόπουλου.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγους μήνες ο Άρης Φλώρος αποφυλακίστηκε με βάση τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου καθώς προσκόμισε στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, βεβαίωση του ΚΕΠΑ Νίκαιας βάσει της οποίας είχε ποσοστό αναπηρίας 70%.

Όπως όμως πολύ γρήγορα  αποκαλύφθηκε οι ιατρικές βεβαιώσεις που πιστοποιούσαν την βαριά ασθένεια του 39χρονου επιχειρηματία ήταν πλαστές, με αποτέλεσμα το βούλευμα με το οποίο είχε διαταχθεί η υπ’ όρων απόλυσή του να αναιρεθεί και ο Φλώρος να επιστρέψει στο κελί του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Κατά τη διερεύνηση μάλιστα της υπόθεσης οι εισαγγελείς ψάχνοντας τα πλαστά πιστοποιητικά της αποφυλάκισης Φλώρου έπεσαν σε συγκοινωνούντα δοχεία για ακόμα μια περίπτωση αποφυλάκισης, πολύ γνωστού ισοβίτη, πάλι…λόγω αναπηρίας.

Loading