ΕΑΥΑ: «Κάποια μέρα θα θρηνήσουμε θύματα»

Με αφορμή τις επιθέσεις που σημειώθηκαν τη νύχτα του Σαββάτου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, από κουκολουφόρους στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως και σε διμοιρία των ΜΑΤ έξω από το τουρκικό προξενείο αντίστοιχα, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής εξέδωσε ανακοινώση.

propoli

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τη χθεσινή καταδρομική επίθεση στο ΑΤ Ακροπόλεως. Έχουμε κρούσει εδώ και πολύ καιρό των κώδωνα του κινδύνου για την ανεξέλεγκτη δράση των κάθε λογής μπαχαλάκηδων και κάθε φορά οι έχοντες ευθύνη, προσπαθούν να κρύψουν το πρόβλημα κάτω από το χαλί και να μας βαφτίσουν υπερβολικούς» αναφέρουν οι συνδικαλιστές αστυνομικοί.

Και προσθέτουν: «Έχουμε πει ότι θα θρηνήσουμε θύματα. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση ποιος θα τους σταματήσει άραγε; Η ανύπαρκτη πλέον «ομάδα ΔΕΛΤΑ», τα σχεδόν διαλυμένα ΜΑΤ, ή η Ασφάλεια που ασχολείται μόνο με πάρεργα;».

«Ξέρουν όλοι ότι λέμε την αλήθεια, επειδή όμως δεν διοικούμε, καλούμε τους «υπεύθυνους» να προστατεύσουν την κοινωνία. Δείτε την αλήθεια κύριοι και σταματήστε να κυνηγάτε τη σκιά σας» καταλήγει η ανακοίνωση των αστυνομικών.

Loading