INTIME

Εκτροπές κυκλοφορίας στον Π.Α.Θ.Ε. λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων

Νέες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Πατρών-Αθηνών-Θεσσαλονίκης-Ευζώνων (Π.Α.Θ.Ε.) αποφάσισε η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας, λόγω των συνεχιζόμενων αγροτικών κινητοποιήσεων στη Θεσσαλία.

propoli

Συγκεκριμένα, από σήμερα Τετάρτη (ώρα 15.45) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, για όλα τα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία, ισχύουν τα εξής:

Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη:

Εκτροπή κυκλοφορίας από τον ανισόπεδο κόμβο Νίκαιας (χ/θ 348+106 του ΠΑΘΕ) προς την Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης. Μέσω της Οδού Βόλου και της Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας-Βόλου, θα εισέρχονται στον Π.Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Πλατυκάμπου (χ/θ 352+918).

Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα:

Εκτροπή κυκλοφορίας στον ανισόπεδο κόμβο Πλατυκάμπου (χ/θ 352+918 του ΠΑΘΕ) προς την Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας-Βόλου. Στη συνέχεια θα εισέρχονται στον Π.Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Κιλελέρ (χ/θ 331+686 του Π.Α.Θ.Ε.).

Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση προς Αθήνα, στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου Νίκαιας θα αναστρέφονται μέσω της Αερογέφυρας και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης. Ακολούθως, μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας-Βόλου, θα εισέρχονται στον ΠΑΘΕ από τον ανισόπεδο κόμβο Κιλελέρ (331+686 του ΠΑΘΕ).

 

Loading