ΕΛΠΕ: «Ολοκληρώθηκε η απόκτηση της Blue Circle»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η «Hellenic Petroleum Cyprus Holding (HPCH) Ltd» – θυγατρική 100% του ομίλου «Ελληνικά Πετρέλαια», αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση της απόκτησης του συνόλου των μετοχών της εταιρείας ενεργειακών παροχών «Blue Circle Engineering Ltd».

propoli

Εξέλιξη – που όπως αναφέρει η ανακοίνωση – ανταποκρίνεται στον ευρύτερο στρατηγικό σχεδιασμό του ομίλου «ΕΛΠΕ» για ενίσχυση της παρουσίας του στην Κύπρο, με νέες επενδύσεις άνω των 50 εκ. ευρώ κατά την τρέχουσα τριετία.

«Με χαρά καλωσορίζουμε την Blue Circle Engineering Ltd στη μεγάλη οικογένεια του ομίλου ΕΛΠΕ, του ισχυρότερου στην Ελλάδα και ενός εκ των 100 κορυφαίων ενεργειακών ομίλων του κόσμου. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι γι’ αυτή τη συνεργασία, η οποία εντάσσεται στη στρατηγική του ομίλου για την περαιτέρω ενδυνάμωση της παρουσίας του στην Κύπρο» τόνισε αναφορικά με το γεγονός ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος και γενικός διευθυντής Οικονομικών του ομίλου ΕΛΠΕ, Ανδρέας Σιάμισιης.

Να σημειωθεί ότι μετά την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης επένδυσης, ο όμιλος ΕΛΠΕ και η Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου στέκονται αρωγοί στην αναπτυξιακή πορεία της Κυπριακής οικονομίας και ταυτόχρονα εγγυώνται στους καταναλωτές την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και προϊόντων, με διαφοροποίηση και διεύρυνση του ενεργειακού χαρτοφυλακίου της εταιρείας.

Loading