Εξάρχεια: 16 προσαγωγές για ναρκωτικά

Αιφνιδιαστική έφοδο για δεύτερη φορά σε ένα μήνα πραγματοποίησε η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής στην πλατεία Εξαρχείων, όπου με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ και των ΜΑΤ προσήχθησαν συνολικά 16 άτομα (3 Έλληνες και 13 αλλοδαπούς).

propoli

Από τους προσαχθέντες κρατήθηκαν τελικά μόνο δύο αλλοδαποί, εκ των οποίων ο ένας είναι ανήλικος Αφγανός (17 ετών) και ένας 28χρονος Αλβανός, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών.

Όπως γνωστοποίησε η αστυνομία, η επιχείρηση αυτή εντάσσεται στις δράσεις για την κλιμάκωση των επεμβάσεων στα Εξάρχεια και έχουν ως κύριο στόχο την αντιμετώπιση της μικροδιακίνησης ναρκωτικών, καθώς και της μικροεγκληματικότητας ή την αποτροπή παραβατικών συμπεριφορών στην περιοχή.

Σ’ ότι αφορά τη σημερινή έφοδο, οι αστυνομικοί έκαναν εξονυχιστική έρευνα στην περιοχή της πλατείας Εξαρχείων με σκοπό να εντοπίσουν κρυψώνες με μικροποσότητες ναρκωτικών που χρησιμοποιούν συνήθως οι έμποροι για την καθημερινή προμήθεια των χρηστών. Οι επιχειρήσεις αυτές μάλιστα, τις επόμενες ημέρες πρόκειται να επαναληφθούν και ίσως να ενταθούν.

Loading