ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ηγουμενίτσα: Άλλες 2 συλλήψεις για τα χιλιάδες «χάπια των τζιχαντιστών»

Και νέες συλλήψεις από το λιμενικό στην Ηγουμενίτσα, για την υπόθεση μεταφοράς 369.545 χαπιών «Captagon», των επονομαζόμενων και ως χαπιών των τζιχαντιστών.

propoli

Μετά τη σύλληψη 31χρονου Βούλγαρου τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στην Ηγουμενίτσα, συνελήφθησαν αργότερα χθες άλλοι δύο ομοεθνείς του, ηλικίας 58 και 34 ετών, κατά την προσπάθειά τους να εξέλθουν από τη χώρα. Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηγουμενίτσας κατά την αυτόφωρη διαδικασία.

Όπως διαπιστώθηκε, συνόδευαν με άλλο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, από τον συνοριακό σταθμό Προμαχώνα έως το λιμάνι εξωτερικού Ηγουμενίτσας, το όχημα που οδηγούσε ο 31χρονος αλλοδαπός.

Υπενθυμίζεται ότι, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη του λιμένα εξωτερικού από στελέχη της ομάδας Κ9/Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) με τη συνδρομή στελεχών του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας, στο αυτοκίνητο του 31χρονου, διαπιστώθηκε ότι μέσα σε φιάλη υγραερίου, που βρισκόταν στον χώρο αποσκευών του οχήματος, μετέφερε 369.545 αμφεταμινούχα χάπια «Captagon», υποκίτρινου χρώματος, που κατασχέθηκαν , όπως και το αυτοκίνητό του και 2.000 ευρώ που είχε στην κατοχή του.

Δείτε επίσης: Κύκλωμα της μαφίας των φυλακών: Προφυλακιστέα η δικηγόρος

Loading