Η καμπάνια «ένα στα πέντε» στo Καρπενήσι

Στο Καρπενήσι φιλοξενήθηκε η  καμπάνια «ένα στα πέντε» του συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

propoli

Είχε προηγηθεί πρόσκληση του Δήμου Καρπενησίου, της Ιεράς Μητρόπολης Καρπενησίου, του Κέντρου Στήριξης Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Αντιπεριφέρειας Π.Ε. Ευρυτανίας Στερεάς Ελλάδας, συμμετείχε στη διημερίδα με θέμα «Στηρίζουμε τις οικογένειες, μεριμνούμε για τα παιδιά» το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018, στις 18:00, στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου.

Με άρωμα γυναίκας το πάνελ

Ομιλήτριες στην εκδήλωση ήταν η συντονίστρια της καμπάνιας και βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Έλενα Ράπτη, η δικηγόρος και πρώην βουλευτής επικρατείας της ΝΔ Ευγενία Τσουμάνη και η οικονομολόγος Έφη Μπέκου με την ιδιότητα της πρώην γενικής γραμματέως ισότητας φύλων και γενική γραμματέας αλληλεγγύης του υπουργείου Εργασίας.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπενησίου Γεώργιος, ο δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ευρυτανίας, Αριστείδης Τασιός και η διευθύντρια του ΚΕΣΟ Μαίρη Πίνη,

Όσοι παρακολούθησαν την εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν: το DVD των δύο ιστοριών κινουμένων σχεδίων «Το Μυστικό της Νίκης 1» και «To Μυστικό της Νίκης 2 – Η περιπέτεια του Βίκτωρα», το παιδικό παραμύθι «Η ΚΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ», το έντυπο «Ο Κανόνας των Εσωρούχων» με οδηγίες για γονείς, καθώς και το φυλλάδιο «7 τηλεφωνικές γραμμές βοήθειας».

Loading