Ισχυρή κερδοφορία και υψηλή διανομή μερίσματος στους μετόχους της ΕΔΑ ΘΕΣΣ για το 2018

Η επιτυχημένη πορεία του 2018 αποτυπώθηκε στην επίτευξη του συνόλου των επιχειρησιακών στόχων της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, καλύπτοντας όλο το εύρος των δραστηριοτήτων της.

propoli

Ειδικότερα, πέτυχε αδιάλειπτη διανομή και την ασφάλεια του εφοδιασμού, τήρηση με συνέπεια του Προγράμματος Ανάπτυξης της και του προγραμματισμού τροφοδότησης όλων των νέων περιοχών, με τη διείσδυση του φυσικού αερίου να αγγίζει το 60% στις περιοχές της Αδείας.

Παράλληλα, η Εταιρεία παρουσίασε ισχυρή κερδοφορία με αποτέλεσμα την οικονομική αποδοτικότητα για τους μετόχους (ΔΕΠΑ, ΕΝΙ) με διανομή μερισμάτων, τα οποία ανέρχονται σε € 21,1εκ., αύξηση περίπου κατά 30% σε σχέση με τα μερίσματα του 2017.

Τα θετικά αποτελέσματα συνεχίζονται και το 2019, καθώς κατά το πρώτο δίμηνο οι νέες συνδέσεις ανήλθαν σε 3.381, αύξηση κατά 57% σε σχέση με την αντίστοιχη χρονική περίοδο του προηγούμενου έτους και οι διανεμηθέντες όγκοι φυσικού αερίου άγγιξαν τα 167,9 εκ. κυβικά μέτρα, ξεπερνώντας κατά 29% το α’ δίμηνο του 2018.

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ, παραμένει ηγέτης στην αγορά φυσικού αερίου και καινοτομεί για ακόμα μια φορά με την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου μέσω του ψηφιακού μετασχηματισμού και την υιοθέτηση νέων τεχνολογιών. Γεγονός που επιβεβαιώνεται από την πρόσφατη υλοποίηση της νέας εφαρμογής ψηφιακής ενημέρωσης των Χρηστών Διανομής και καταναλωτών για την εξέλιξη των εργασιών σύνδεσης στο δίκτυο φυσικού αερίου, μέσω της σχετικής ενότητας στην εταιρική ιστοσελίδα www.edathess.gr.

Loading