Κέρκυρα: Σύλληψη 37χρονου με… ποικιλία ναρκωτικών στη βαλίτσα του

Στη σύλληψη ενός 37χρονου Έλληνα προχώρησε σήμερα η Δίωξη Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου στην Κέρκυρα, με τον συλληφθέντα να μεταφέρει στη βαλίτσα του πλήθος ναρκωτικών ουσιών.

propoli

Ο 37χρονος έφτασε στο «Νησί των Φαιάκων» με το πλοίο της γραμμής από την Ηγουμενίτσα, χωρίς να υπολογίζει ότι θα υποβληθεί σε έλεγχο. Έτσι, όταν οι άνδρες της Διώξης πλησίασαν και τον υποχρέωσαν να ανοίξει τη βαλίτσα, κατευθείαν «πάγωσε». Ποιο ήταν το περιεχόμενο; Μία συσκευασία η οποία περιείχε ηρωίνη βάρους πέντε γραμμαρίων, άλλη μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 2,8 γραμμαρίων και 70 χάπια, από τα οποία 23 ήταν Lexotanil, 13 Hipnostedon, έξι Vulbegal, οκτώ Stedon, εννέα Xanax, τέσσερα και μισό Lonagal και έξι κομμάτια Suboxone.

Τα χάπια κατασχέθηκαν καθώς δεν υπήρχε ιατρική συνταγή, όπως φυσικά και τα ναρκωτικά. Ο άντρας συνελήφθη και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση. Αναμένεται, πλέον να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Loading