Καρδίτσα: Εντοπίστηκε φυτεία με πάνω από 10.000 δενδρύλλια κάνναβης

Στον εντοπισμό μεγάλης φυτείας από κάνναβη, αποτελούμενης από 10.500 περίπου δενδρύλλια, προχώρησαν αστυνομικοί στην Καρδίτσα.

propoli

Πιο συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση, που είχε ως αποτέλεσμα να εντοπιστεί σε αγρόκτημα της ευρύτερης περιοχής της Καρδίτσας η εν λόγω φυτεία. Τα 10.564 δενδρύλλια, που κυμαίνονταν από 0,30 ως 1,70 μέτρα, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη 44χρονος, έρευνες για το συνεργό

Για την υπόθεση συνελήφθη χθες (2/7) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, ένας 44χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, η οποία περιλαμβάνει ακόμη έναν 24χρονο συνεργό του, ο οποίος αναζητείται.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του συλληφθέντα, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία χάρτινη συσκευασία με σπόρους κάνναβης, βάρους (1.250) γραμμαρίων και έξι γυάλινα φιαλίδια με έλαιο άγνωστης χημικής σύστασης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για την εύρεση του συνεργού.

Loading