Κρήτη: Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον 61χρονο (vd)

Χωρίς αποτέλεσμα συνεχίζονται μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό του 61χρονου κτηνοτρόφου που αγνοείται από χθες στον Εμπρόνερο Χανίων στην Κρήτη.

propoli

Τα ίχνη του 61χρονου χάθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας. Ο άνδρας κινείτο με το αυτοκίνητό του σε αγροτικό δρόμο και φαίνεται ότι παρασύρθηκε από χείμαρρο την ώρα που στην περιοχή επικρατούσαν δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε χθες σε γκρεμό.

Στις έρευνες συμμετέχουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της 3ης ΕΜΑΚ και εθελοντών ομάδα βατραχανθρώπων, αλλά και ειδικό πεζοπόρο τμήμα από την Αθήνα. Οι συνθήκες στην περιοχή είναι σήμερα καλύτερες, καθώς η στάθμη του ποταμού έχει πέσει ενώ έχουν κοπάσει τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Επιχείρηση για τον εντοπισμό του 61χρονου που αγνοείται στον Εμπρόσνερο Χανίων
Στο μεταξύ, όπως έκανε γνωστό ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Ταφύλλης για τον απεγκλωβισμό των επτά ατόμων που έχουν παγιδευτεί από κατολίσθηση στην περιοχή Χλιαρό, επιχειρεί ομάδα της ΕΜΑΚ. Το κλιμάκιο διάσωσης έχει επαφή με τους εγκλωβισμένους.

Στις 6.00 το πρωί, μετά από συντονισμένη προσπάθεια των αρχών, μεταφέρθηκαν με ασφάλεια από το Κέντρο Υγείας Κανδάνου στο νοσοκομείο Χανίων στην Κρήτη τρεις ασθενείς, η μετακίνηση των οποίων καθυστερούσε λόγω της κακοκαιρίας.

Δείτε επίσης: Το ΥΠ.ΕΣ «σπάει» 4 Δήμους λίγο πριν τις εκλογές

Loading