Λαμία: Κακοποίηση της επτάχρονης δείχνει ο ιατροδικαστής – Παραίτηση του δικηγόρου

Άκρως επιβαρυντικά για τον 69χρονο δικηγόρο από τη Λαμία είναι όσα αναφέρει στην έκθεσή του ο ιατροδικαστής, ο οποίος διαπιστώνει κακοποίηση της επτάχρονης εγγονής του.

propoli

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ακόμη και οι δύο συγγενείς που βρέθηκαν στα δικαστήρια της Λαμίας για να του συμπαρασταθούν, μόλις άκουσαν τα ιατροδικαστικά ευρήματα έφυγαν, ενώ ο μέχρι τώρα συνήγορός του, Δημήτρης Κρούπης, παραιτήθηκε από την υπεράσπισή του, δηλώνοντας: «Οι ηθικές αξίες μου δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω την υπεράσπιση… ».

Έτσι, ο 69χρονος δικηγόρος περιμένει να απολογηθεί μόνος του ενώπιον της ανακρίτριας Λαμίας.

Κατήγγειλε την κακοποίηση μία εκπαιδευτικός στη Λαμία

Σημειώνεται, ότι μία εκπαιδευτικός που άκουσε τα παράπονα της επτάχρονης κατήγγειλε την κακοποίηση στο διευθυντή του σχολείου, αλλά και στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το οποίο έστειλε σχετική αναφορά στην Εισαγγελία Λαμίας.

Παράλληλα, αναφορά στην Εισαγγελία Λαμίας κατέθεσε και ο διευθυντής του σχολείου, μεταφέροντας τα στοιχεία που είχε συγκεντρώσει. Στη συνέχεια, με εντολή της Εισαγγελίας συνελήφθη ο 69χρονος, ο οποίος αρνούταν πεισματικά τις σε βάρος του κατηγορίες.

Η επτάχρονη επιβεβαίωσε την κακοποίησή της και ενώπιον των αστυνομικών, παρουσία ψυχολόγου, και την απέδωσε στον 69χρονο παππού της.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading