Μάχη με τα κύματα έδωσε ο Γιώργος Παπανδρέου

Η αγάπη του Γιώργου Παπανδρέου για τα σπορ είναι γνωστή, όπως συχνό είναι και το να μπλέκει πολλές φορές σε περιπέτειες εξαιτίας αυτών.

propoli

Από την περιπέτεια με το ποδήλατο του οποίου προσπάθησε να φτιάξει την αλυσίδα εν κινήσει, πριν από αρκετά χρόνια, που του προκάλεσε κάταγμα στο δάχτυλο και στον όγδοο θωρακικό σπόνδυλο στο ύψος της πλάτης, ως την περσινή τελευταία του περιπέτεια με το αγαπημένο του κανό στη Σκιάθο, όταν αναποδογύρισε και έπεσε στα βράχια με αποτέλεσμα να προκληθούν εκδορές στον πρώην πρωθυπουργό και να μεταφερθεί στο κέντρο υγείας του νησιού.

Τώρα, ο Γιώργος Παπανδρέου φαίνεται να είχε και πάλι μια περιπέτεια με το κανό του, αυτή τη φορά στην Πάτρα. Την περασμένη Κυριακή, σύμφωνα με το dete.gr, ο Γιώργος Παπανδρέου κλήθηκε να τα φέρει εις πέρας με μεγάλα κύματα καθώς το μπουρίνι που προκλήθηκε δημιούργησε μεγάλες αναταράξεις στη θάλασσα.

«Είδαμε τον Γιώργο Παπανδρέου να μπαίνει με το κανό στην θάλασσα. Άρχισε να κωπηλατεί με κατεύθυνση τη Ναύπακτο. Μέσα σε δέκα λεπτά, εκεί που η θάλασσα ήταν λίμνη, σηκώνει το μπουρίνι. Γίνεται χαμός. Φεύγουν οι ομπρέλες, οι ξαπλώστρες αναποδογύρισαν, ο κόσμος πανικόβλητος μαζεύει τα παιδιά του και φεύγουν. Οσοι είχαν δει τον πρώην πρωθυπουργό περίμεναν με αγωνία για το πώς θα βγει», περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, τελικά μετά από κάποια λεπτά ο Γιώργος Παπανδρέου με το κανό του κατάφερε να βγει στη στεριά. Οι ίδιες πληροφορίες μιλούν για κύματα 2 μέτρων. Υπενθυμίζεται ότι αυτή δεν είναι η μοναδική περιπέτεια που έχει βιώσει ο πρώην πρωθυπουργός, καθώς και το 2018 το κανό του είχε ανατραπεί με αποτέλεσμα να βρεθεί στη θάλασσα.

Loading