Σοκάρει η μαρτυρία του ιατροδικαστή για τη φοιτήτρια

Συγκλονιστικές είναι οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη φοιτήτρια που δολοφονήθηκε στη Ρόδο. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, μάλιστα, οι δράστες την έριξαν ζωντανή στη θάλασσα!

propoli

«Η Ελένη μαρτύρησε στα χέρια των δολοφόνων της», είπε χαρακτηριστικά στο Star και αποκάλυψε ότι η άτυχη Ελένη θα μπορούσε να σωθεί, εάν τελικά οι δράστες αποφάσιζαν να την πάνε σε ένα νοσοκομείο.

«Εκτός από το χτύπημα στο κεφάλι, υπάρχουν και άλλα ευρήματα που δείχνουν ότι την κακοποίησαν βάναυσα. Το συγκλονιστικό στοιχείο είναι ότι η κοπέλα ήταν ζωντανή όταν την πέταξαν στη θάλασσα. Αν την πήγαιναν στο νοσοκομείο, σήμερα θα ζούσε», ήταν τα λόγια του ιατροδικαστή.

Το σκηνικό του τρόμου για την 21χρονη φοιτήτρια

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, όλα δείχνουν ότι το έγκλημα έλαβε χώρα στο εξοχικό του 21χρονου Έλληνα. Η 21χρονη φοιτήτρια φέρεται να αρνήθηκε να ενδώσει στις ερωτικές ορέξεις των δύο νεαρών, προκαλώντας τον εκνευρισμό τους.

Τότε, λοιπόν, φαίνεται να της πέταξαν ένα ηλεκτρικό σίδερο στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της. Μάλιστα, υπάρχουν και ίχνη στραγγαλισμού στο άψυχο κορμί της.

Κατόπιν, οι φερόμενοι ως δράστες φαίνεται πως την έβαλαν στο φορτηγάκι και την πέταξαν από ύψος 10 μέτρων σε απόκρημνη παραλία, στην οποία υπάρχει πρόσβαση μόνο από τη θάλασσα. Μάλιστα, ο θάνατός της προήλθε από πνιγμό, κάτι που επιβεβαιώνει ότι η άτυχη Ελένη θα μπορούσε να σωθεί.

Loading