Ξάνθη:Στο εδώλιο ο 34χρονος που το 2012 είχε βιάσει και κάψει μία 34χρονη κοπέλα

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει για μια ακόμη φορά ο «δράκος της Ξάνθης», που είχε προκαλέσει σοκ τα Χριστούγεννα του 2012, όταν αποκαλύφθηκε ότι βίασε, βασάνισε και έκαψε ζωντανή στην πυλωτή της πολυκατοικίας της στην Ξάνθη την 34χρονη Ζωή Δαλακλίδου.

propoli

Ο 34χρονος, σήμερα, Χρήστος Παπάζογλου που είχε καταδικαστεί πρωτόδικα το Νοέμβριο του 2013 σε ποινή ισόβιας κάθειρξης και 25 ετών για την άγρια δολοφονία της κοπέλας, θα δικαστεί σε δεύτερο βαθμό από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κομοτηνής.

Η υπόθεση

Τα Χριστούγεννα του 2012, το πτώμα της Ζωής Δαλακλίδου είχε βρεθεί στην πυλωτή του πατρικού της σπιτιού στο κέντρο της Ξάνθης. Η άτυχη κοπέλα είχε έρθει στην πόλη από τη Θεσσαλονίκη όπου ζούσε για να περάσει τις γιορτές με την οικογένειά της.

Ο δράστης της επιτέθηκε στην είσοδο όταν εκείνη έφτασε στο σπίτι μετά από διασκέδαση.

Την ακινητοποίησε χτυπώντας το κεφάλι της στο δάπεδο, τη βίασε και στη συνέχεια την περιέλουσε με βενζίνη που πήρε από τα σταθμευμένα στην πυλωτή της πολυκατοικίας μηχανάκια και της έβαλε φωτιά.

Η άτυχη Ζωή, που είχε ακόμη τις αισθήσεις της, άρχισε να ουρλιάζει από τους πόνους και λίγο μετά άφησε τη τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η άτυχη κοπέλα βιάστηκε κατά φύσιν και παρά φύσει, ενώ στη συνέχεια κακοποιήθηκε με αιχμηρό αντικείμενο, αφού στα γεννητικά της όργανα βρέθηκαν δυο μεγάλες τομές.

Loading