Ομόνοια: Αναζητείται ο δεύτερος άνδρας που χτύπησε τον επίδοξο ληστή πριν καταλήξει

Τις εντατικές έρευνες μέσω των βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας συνεχίζουν οι αστυνομικές αρχές, στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν και τον δεύτερο άνδρα που –μαζί με τον κοσμηματοπώλη – χτύπησε τον επίδοξο ληστή, προτού αυτός καταλήξει στην Ομόνοια.

propoli

Εντωμεταξύ, στον ιδιοκτήτη του καταστήματος έχει ασκηθεί δίωξη με βάση τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της θανατηφόρας βλάβης, ενώ ένα τελευταίο βίντεο που δημοσιεύτηκε αλλάζει κατά κάποιο τρόπο τα δεδομένα.

Στο βίντεο αυτό, ο δράστης ενώ έχει δεχτεί τις πρώτες βοήθειες από άνδρα του ΕΚΑΒ στη συνέχεια δέχεται μια κλωτσιά στην πλάτη από κάποιον άγνωστο άνδρα, γεγονός που τον εξοργίζει. Κατόπιν παίρνει ένα κομμάτι γυαλί από τα σπασμένα που βρίσκονταν γύρω του και προσπαθεί να σηκωθεί. Όταν το καταφέρνει δεν μπορεί να κάνει παρά μόνο λίγα μέτρα.

Σκοντάφτει, παραπατά και στο τέλος πέφτει πάνω σε τραπεζοκαθίσματα και στη συνέχεια στο έδαφος όπου τον ακινητοποιούν άνδρες της ομάδας  ΔΙΑΣ τον χτυπούν μια φορά με το γκλομπ και τον ακινητοποιούν, προκειμένου να του πάρουν το κομμάτι γυαλί που εξακολουθεί να κρατάει στα χέρια.

Loading