Παθολογικά τα αίτια θανάτου του 18χρονου κολυμβητή Δ. Παυλογιάννη

Όπως προέκυψε μέσα από την ιατροδικαστική έρευνα, τα αίτια θανάτου του 18χρονου κολυμβητή, Δημήτρη Παυλογιάννη, είναι παθολογικά.

propoli

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσιάζει σήμερα ο «Ελεύθερος Τύπος», από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, όπου και διενεργήθηκε η νεκροψία η πρώτη εικόνα δείχνει ότι ο θάνατος προήλθε από παθολογικά αίτια.

Συγκεκριμένα, αυτό που εξετάζεται είναι η ύπαρξη καρδιολογικού προβλήματος που θα διερευνηθεί και σε άλλες εξετάσεις που θα γίνουν, ενώ οι ειδικοί περιμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστοπαθολογικών εξετάσεων.

Κατέρρευσε στο ξενοδοχείο

Θυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Παυλογιάννης κατέρρευσε την Κυριακή με το που βγήκε από την πισίνα του ξενοδοχείο όπου διέμενε στη Θεσσαλονίκη.

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε. Ο 18χρονος κολυμβητής, μέλος του κολυμβητικού συλλόγου της Αθήνας, βρέθηκε στη συμπρωτεύουσα προκειμένου να πάρει μέρος σε αγώνες.

Μάλιστα σε ένδειξη πένθους που κήρυξε η Διεύθυνση Νεολαίας Αθλητικών και Πολιτιστικών Υπηρεσιών του δήμου Χαϊδαρίου, το κολυμβητήριο θα παραμείνει κλειστό. «Εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Καλό ταξίδι, Δημήτρη» αναφέρει το μήνυμα του δήμου.

Loading