Πατέρας Αλεξίας: «Συνεχίστε να προσεύχεστε για το κοριτσάκι μου» (vd)

Για την κατάσταση της μικρής Αλεξίας και τη συμπαράσταση του κόσμου στην οικογένειά του μίλησε ο πατέρας του 8χρονου κοριτσιού, που είχε τραυματιστεί σοβαρά από αδέσποτη σφαίρα ανήμερα του Πάσχα.

propoli

Η Αλεξία βγήκε από την εντατική και μεταφέρθηκε σε θάλαμο, γεγονός που αφήνει μία χαραμάδα αισιοδοξίας στους γονείς της.

«Προχθές, τη Δευτέρα το μεσημέρι κατεβήκαμε από την εντατική στο θάλαμο και περιμένουμε. Τα συναισθήματα είναι πολλά και ευχάριστα». Η εξέλιξη αυτή αφήνει μια χαραμάδα αισιοδοξίας. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο για την συμπαράσταση και τις προσευχές του. Θέλουμε να συνεχίσουν να προσεύχονται για το κοριτσάκι μας, να γίνει γρήγορα καλά», είπε στους δημοσιογράφους ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού.

Το ανακοινωθέν για την κατάσταση της Αλεξίας:

«Η ασθενής Σ.Α. από 24ώρου νοσηλεύεται πλέον εκτός της Μονάδος Εντατικής θεραπείας σε Χειρουργικό Τμήμα.

Είναι απύρετη, δεν επικοινωνεί, αλλά έχει ανοικτούς τους οφθαλμούς, κινεί τα άκρα ομότιμα και προφέρει ήχους. Δεν παρουσιάζει σημεία ή συμπτώματα ενδοκρανίου υπερτάσεως και υποβάλλεται σε φυσιοθεραπεία.

Θα γίνει επανέλεγχος από τους νευρολόγους του Νοσοκομείου προκειμένου να τροποποιηθεί η φαρμακευτική αγωγή. Εκτιμούμε ότι έχει διαφύγει πλέον τον κίνδυνο ζωής χωρίς όμως να είμαστε σίγουροι περί της προγνώσεως».

Συγκρατημένοι οι γιατροί

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς και από το παραπάνω ανακοινωθέν, οι γιατροί της Αλεξίας παραμένουν συγκρατημένοι. Διαπίστωσαν κάποιες θετικές νευρολογικές ενδείξεις, ωστόσο συνιστούν υπομονή στην οικογένεια, καθώς μιλούν για βαριά νευρολογική συνδρομή και εξηγούν ότι ο χρόνος της αποθεραπείας θα είναι μακρύς.

Loading