Παύλος Φύσσας: Τι συνέβη λίγα λεπτά πριν τη δολοφονία του

Με την απολογία του πρώτου κατηγορουμενου που εμπλέκεται στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, στο Κερατσίνι, ξεκίνησαν οι απολογίες στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

propoli

Πρόκειται για τον Ιωάννη  Άγγο, μέλος της Τοπικής Οργάνωσης της Νίκαιας, ο οποίος απολογούμενος  ότι είχε μεν τηλεφωνικές επαφές με άλλους κατηγορούμενους το βράδυ πριν τη δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού οι οποίες όμως «αφορούσαν άλλα άσχετα θέματα».

Ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος βρέθηκε στην καφετέρια – απ΄οπου ξεκίνησαν  όλα το μοιραίο βράδυ- μαζί με τον συγκατηγορούμενό του, Λ. Τσαλίκη, για να δουν αγώνα ποδοσφαίρου.

«Φασίστες το Κερατσίνι δεν χωράει»

«Κάποια άτομα που  δεν τα ήξερα, άρχισαν να μας ενοχλούν. Μας φώναζαν: «Θα σας χαράξω με τα κονσερβοκούτια σας», «το Κερατσίνι είναι δικό μας», «φασίστες το Κερατσίνι δεν χωράει». Απλώς τους κοίταξα και συνέχισα να βλέπω τον αγώνα. Δεν είπα ούτε κουβέντα και σε λίγο έφυγα».

Όπως υποστήριξε, βγήκε αργότερα ξανά  έξω από το σπίτι του όταν άκουσε φασαρία και «τα ουρλιαχτά της κοπέλας του Φύσσα». «Πήγα στη γωνία αλλά δεν είδα καμία κίνηση. Μόνο αστυνομικούς. Μίλησα με έναν και είπε ότι μαχαίρωσαν ένα παλικάρι και έχουν πιάσει κάποιον Ρουπακιά. (…) Ήθελα να μάθω τι έγινε και πήρα τον Πατέλη. Μου είπε «δεν ξέρω Γιάννη. Θα σε πάρω μετά. Δεν ξαναπήρε πίσω» είπε.

 

Loading