Συλλήψεις για όπλα και πλαστά έγγραφα σε Χανιά και Ηράκλειο

Συνελήφθη, σε περιοχή του δήμου Χανίων για κατοχή όπλων και πυρομαχικών μετά από έρευνα που πραγματοποίησαν αστυνομικοί στην κατοικία του, 54χρονος Έλληνας.

Από την έρευνα στο σπίτι που διαμένει αλλά και στο Ι.Χ όχημα του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: «2 όπλα, κυνηγετικό όπλο, θήκη πιστολιού και 1.673 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων. Ο συγκεκριμένος άνδρας απασχόλησε τις αστυνομικές αρχές διότι πρωινές ώρες τις 25.08.2019 προκάλεσε φθορές σε επιχείρηση 46χρονου Έλληνα με αποτέλεσμα την περαιτέρω έρευνα για το πρόσωπο του.

propoli

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

–Συνελήφθη, 52χρονη αλλοδαπή, για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμο αλλοδαπό και πλαστογραφία στο Ηράκλειο και επιπλέον, συνελήφθη ένας 19χρονος αλλοδαπός για πλαστογραφία πιστοποιητικών, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου όταν επιχείρησε, να ταξιδέψει με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, για Γερμανία.

Στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» σε έλεγχο των αστυνομικών, ο 19χρονος επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Σουηδίας προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό την Γερμανία. Όπως προέκυψε η 52χρονη προμήθευσε τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στον 19χρονο, προκειμένου να διευκολύνει την έξοδο του από τη χώρα οπότε και συνελήφθη, ενώ τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading