INTIME

Σύλληψη άνδρα για το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου

Στην σύλληψη ενός 55χρονου ημεδαπού, ο οποίος εξετάζεται αν είναι αυτός που φαίνεται στο βίντεο ότι χτυπά τον 33χρονο που έχασε η ζωή του την Παρασκευή σε κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια, προχώρησε η αστυνομία.

propoli

Ο 55χρονος αναγνωρίστηκε από το βίντεο, όπου φαίνεται να χτυπά με κλωτσιές τον 33χρονο μαζί με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, καθώς και από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών.

Πρόκειται για ιδιοκτήτη μεσιτικού γραφείου στην περιοχή, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του και ισχυρίστηκε ότι το έκανε γα να εμποδίσει τον 33χρονο να βγει από το κοσμηματοπωλείο επειδή είχε δει ότι κρατούσε μαχαίρι και ήθελε να τον σταματήσει για να μην κινδυνέψουν οι άνθρωποι που ήταν από έξω, μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί.

Σε βάρος του 55χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για τα αδικήματα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Χωρίς προσδιορισμό τα αίτια

Υπενθυμίζεται ότι την ίδια ώρα χωρίς προσδιορισμό της ακριβούς αιτίας θανάτου του 33χρονου δημοσιεύθηκε το πόρισμα των τριών ιατροδικαστών.

Δείτε επίσης το παρακάτω άρθρο: Θεσσαλονίκη: Δύο ανήλικες αδερφές κατήγγειλαν τον πατέρα τους για σεξουαλική παρενόχληση

Loading