Το συγκινητικό «αντίο» του Ευάγγελου Αντώναρου στον αδελφό του

Η απώλεια του Μάνου Αντώναρου βύθισε στο πένθος τον κόσμο της δημοσιογραφίας και πολύ περισσότερο την οικογένειά του και τον αδελφό του, Ευάγγελο.

propoli

Λίγη ώρα μετά το θάνατο του αδελφού του, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέβασε στο Facebook ένα συγκινητικό μήνυμα, τονίζοντας μεταξύ άλλων πόσο θα του λείψει ο αγαπημένος του Μάνος.

Η ανάρτηση του κ. Αντώναρου:

«Με ανείπωτο πόνο στην καρδιά μου, αποχαιρετώ σήμερα το μονάκριβο και πολυαγαπημένο μου αδελφό, τον Μάνο. Μας είπε ‘’αντίο” σήμερα το μεσημέρι, μετά από μια άνιση μάχη 20 ημερών.

Χάνω τον άνθρωπο που μεγαλώσαμε μαζί στην κρεβατοκάμαρα της οδού Φορνέζη, που παίζαμε πόλεμο με πλαστικά σπαθιά στην πίσω βεραντούλα της μονοκατοικίας μας, που μαλώναμε και μονιάζαμε.

Που μπήκαμε κι οι δυο στη δημοσιογραφία – από άλλα μετερίζια. Εκείνος μποέμ, δημιουργικός, με μοναδική πέννα και άφθαστες σύγχρονες φρέσκες ιδέες. Λατρευτός στις παρέες, με χιούμορ κι αγάπη για τους ανθρώπους.

Θα μου λείψεις, Μάνο μου. Θα μου λείψουν οι παρατηρήσεις, οι υποδείξεις που μου έκανες από αγάπη. Εμένα, του πιο συμβατικού. Να ήξερες πόσο σοβαρά τις έπαιρνα, να ήξερες μόνο…

Πόσο θα μου λείψουν όλα αυτά. Αλλά κυρίως εσύ που με έβγαζες τόσο συχνά από την γκριζάδα της… ρουτίνας μου.

Ήσουν / είσαι σπουδαίος άνθρωπος. Και γι’ αυτό αθόρυβος…».

Loading