Τρεις στη φυλακή για τη δολοφονία Σταματιάδη

Στη φυλακή οδηγούνται μετά τις απολογίες τους οι τρεις από τους τέσσερις κατηγορούμενους ως μέλη της σπείρας που διέπραττε διαρρήξεις και ληστείες. Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο τέταρτος κατηγορούμενος ο οποίος είναι ανάπηρος.

propoli

Ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος έχει κατονομαστεί από τους συνεργούς του ως τσιλιαδόρος της σπείρας και έχει ταυτοποιηθεί η συμμετοχή του σε αρκετές διαρρήξεις. Φέρεται όμως, να μην είχε καμιά συμμετοχή στη ληστεία η οποία κατέληξε στο φόνο του επιχειρηματία, Αλέξανδρου Σταματιάδη.

Οι περισσότεροι είχαν ήδη ομολογήσει στις προανακριτικές τους καταθέσεις τη συμμετοχή τους στη σπείρα. Ο κατηγορούμενος ο οποίος έχει κατονομαστεί από τους συνεργούς του ως ο δολοφόνος του επιχειρηματία, παραμένει καταζητούμενος καθώς λίγες ώρες μετά το έγκλημα διέφυγε στην Αλβανία.

Η σπείρα ταυτοποιήθηκε με το φόνο του επιχειρηματία εξαιτίας ενός αγριογούρουνου. Μέλη της οργάνωσης πήγαιναν στη Σπάρτη για διάρρηξη και στη διαδρομή βρέθηκε μπροστά τους ένα αγριογούρουνο. Ένας από αυτούς το πυροβόλησε.

Με το ίδιο όπλο που είχε χρησιμοποιηθεί στο φόνο Σταματιάδη. Οι κάλυκες βρέθηκαν από την αστυνομία όταν οι δράστες εγκατέλειψαν το όχημα μετά την αποτυχημένη διάρρηξη ενός ΑΤΜ.

Loading