INTIME (φωτ. αρχείου)

Υποψία ότι ο δράστης που τραυμάτισε την 8χρονη είναι ένστολος

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες σε κατόχους περιστρόφων, μόνιμους κατοίκους, συγγενείς ή φίλους που μετείχαν σε γλέντι τριών σπιτιών στο χωριό Λεοντάρι ώστε να βρεθεί ο δράστης που τραυμάτισε 8χρονο κοριτσάκι.

propoli

Μάλιστα οι αξιωματικοί του τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να υπηρετεί ο δράστης σε κάποια διωκτική αρχή, όπως η αστυνομία ή το λιμενικό ή ακόμη και στον στρατό. Σε αυτή την εκτίμηση κατέληξαν μετά τη βαλλιστική εξέταση της σφαίρας που έβγαλαν οι γιατροί από το κεφάλι της 8χρονης Αλεξίας.

Τα μέλη του ειδικού τμήματος της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, διαπίστωσαν πως το βλήμα έχει προέλθει από περίστροφο είτε Μάγκνουμ 357, είτε από 38άρι. Όπλο δηλαδή που συνηθίζουν να χρησιμοποιούν στελέχη που υπηρετούν σε σώματα ασφαλείας.

Στην αρχή οι αστυνομικοί που διεξάγουν τις έρευνες θα εντοπίσουν τους νόμιμους κατόχους τέτοιων περιστρόφων και θα τους καλέσουν να παραδώσουν τον οπλισμό τους, ώστε να γίνει βαλλιστική εξέταση.

Ωστόσο αν δεν πρόκειται για νόμιμο όπλο τότε η έρευνα θα δυσκολέψει ακόμη περισσότερο καθώς θα επιχειρηθεί ο εντοπισμός ατόμων που κατείχαν παράνομα τέτοιο περίστροφο. Αυτή την ώρα, έρευνες γίνονται σε τουλάχιστον τρία σπίτια για τον εντοπισμό ύποπτου οπλισμού και τη λήψη καταθέσεων.

Loading