Άγνωστος εκβιάζει την 14χρονη που έπεσε θύμα βιασμού από το σύντροφο της αδερφής της

Σήμερα το πρωί, το κορίτσι δέχτηκε κλήσεις από άγνωστο άντρα, ο οποίος την απείλησε πως αν προχωρήσει σε περαιτέρω αποκαλύψεις, θα δημοσιεύσει ερωτικός της βίντεό στο Tik Tok

Απειλές δέχτηκε σήμερα το ανήλικο 14χρονο κορίτσι, που κατήγγειλε το βιασμό της από τον 32χρονο σύντροφο της αδερφής της.

Σήμερα, ο 32χρονος επρόκειτο να περάσει την πόρτα του ανακριτή, έχοντας μαζί του την ετεροθαλή αδερφή της 14χρονης κοπέλας. O δικηγόρος του κατηγορουμένου, είχε προαναγγείλει ότι θα κατέθετε στοιχεία που… καίνε.

Σήμερα το πρωί, το κορίτσι δέχτηκε κλήσεις από άγνωστο άντρα, ο οποίος την απείλησε πως αν πει περισσότερα, θα δημοσιεύσει βίντεό της στο Tik Tok, που εμφανίζεται σε ερωτικές επαφές επ’ αμοιβή.

Στόχος ήταν ο συναισθηματικός εκβιασμός της 14χρονης, κίνηση που έπεσε στο κενό και φάνηκε από τις δηλώσεις στις οποίες προέβη ως απάντηση στις απειλές.

«Στην αρχή δε μου είπε ότι είναι δικηγόρος, αλλά άρπαξε το τηλέφωνο η μαμά μου και της είπε ότι είναι δικηγόρος και να κατέβει στα δικαστήρια», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο άντρας που έκανε την κλήση δεν έδωσε τα στοιχεία του, οπότε δεν γνωρίζουμε αν είναι ο δικηγόρος του 32χρονου που επιχείρησε να εκβιάσει την 14χρονη.

Δείτε επίσης: Το μήνυμα της μητέρας της Γαρυφαλλιάς για τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη: «Δε θα σταματήσω ποτέ να ζητώ δικαίωση για τα θύματα»