Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Κυριακής, 17 Απριλίου 2022 στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα Μακρυνείας στο Αγρίνιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των δύο επιβατών του ενός οχήματος.
Μάλιστα ο ένας εκ των δύο τραυματιών, βρέθηκε εγκλωβισμένος για αρκετή ώρα εντός του οχήματος και χρειάστηκε η επέμβαση των περιοίκων για τον απεγκλωβισμό του.
Σύμφωνα με το agriniotimes.gr, στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Τροχαίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου, καθώς και οχήματα του Ε.Κ.Α.Β. για τη μεταφορά των τραυματιών στο Νοσοκομείο Αγρινίου.
Δείτε επίσης: Άρης – ΠΑΟΚ: Ισχυρή αστυνομική παρουσία κατά την είσοδο των ομάδων (pics & vid)
- Πόσο θα κοστίσει στις ΗΠΑ η κατάκτηση της Γροιλανδίας; Εκτιμήσεις από τον κύκλο του Τραμπ
- Ν. Ανδρουλάκης: Απαραίτητες οι ριζικές αλλαγές στη Λευκή Βίβλο και διαπραγμάτευση για την Ελλάδα
- Επιστροφή στις οθόνες: Νέα επεισόδια για «Grey’s Anatomy» και πρεμιέρα της σειράς «Not Dead Yet» στο FX Life
- Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν προσκάλεσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο ετήσιο συνέδριο της UEFA
- Γ. Στουρνάρας: Η Ελλάδα θα φτάσει την υπόλοιπη Ευρώπη σε 20 χρόνια