Το βράδυ της Τετάρτης στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, ένα περιστατικό ξυλοδαρμού αναστάτωσε την περιοχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, το επεισόδιο εκτυλίχθηκε στη διάρκεια ένας παιχνιδιού μεταξύ νεαρών στην αυλή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς. Μια παρεξήγηση εξελίχθηκε σε καυγά.
Ένας 15χρονος τηλεφώνησε στον αδερφό του για βοήθεια κι εκείνος έφτασε στο σημείο με παρέα 15 ατόμων. Αυτόπτες μάρτυρες είδαν ότι κάποιοι από αυτούς κρατούσαν σουγιάδες.
Η παρέα εντόπισε το άτομο που αντιπαρατέθηκε με τον 15χρονο και του επιτέθηκε με μπουνιές και κλωτσιές.
Στο σημείο βρέθηκε μια γυναίκα η οποία παρακολουθούσε τι συνέβαινε ειδοποίησε την Αστυνομία. Το θύμα της επίθεσης δήλωσε στους αστυνομικούς πως δεν επιθυμούσε να υποβάλει μήνυση.
Δείτε επίσης: Δείτε το προφίλ του τρομοκράτη που λήστεψε την τράπεζα στο Ρετζίκι
- Θεσσαλονίκη: «Λουκέτο» για έξι ώρες στον Περιφερειακό – Πότε και πού θα διακοπεί η κυκλοφορία
- Φρανσίσκο: «Όταν ταιριάξουμε, ο Παναθηναϊκός θα είναι τρομακτική ομάδα»
- Μητσοτάκης: Πρόωρη αποπληρωμή χρέους 13 δισ. ευρώ και μήνυμα στην Τουρκία για τις ΑΠΕ
- Φωτιά στην Πρώτη Σερρών: Βελτιώνεται το μέτωπο, υπό εξέταση κεραυνός ως αιτία
- Στήριξη Σκορσέζε στο «The Basics of Philosophy» του Πολ Σρέιντερ πριν από τη Βενετία
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
