Αλεξανδρίδης: «Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου είναι… part time»

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash Radio και στην εκπομπή «Μεσημέρι στον Flash», με τους Θεόδωρο Παπαδόπουλο και Γιάννη Χαβιανίδη, παραχώρησε ο δημοτικός σύμβουλος Λευτέρης Αλεξανδρίδης.

Ο κ. Αλεξανδρίδης εξαπέλυσε πυρά κατά του δημάρχου Κορδελιού – Ευόσμου, κ. Μανδαλιανό τονίζοντας ότι «δεν ασχολείται όλο το 24ωρο με το δήμο και αυτό δεν μπορεί να λειτουργήσει».

«Η διοίκηση του κ. Μανδαλιανού είναι… part-time και δεν έχει τη δυναμική που θα περίμεναν οι πολίτες. Ασχολούνται με το δήμο κάποιες ώρες, αυτές που περισσεύουν από τη ζωή τους και τις ασχολίες τους, με πρώτο και καλύτερο το δήμαρχο.

Δεν είναι δήμαρχος όλο το 24ωρο, δεν είναι ο δήμαρχος που θα τον βρούμε ανά πάσα στιγμή στο δημαρχείο να παλεύει με τα προβλήματα του τόπου.

Δεν μπορούμε να τον κατηγορήσουμε γι’ αυτό, καθώς προεκλογικά είχε πει ότι δεν θα έκλεινε το ιατρείο του και θα παρέμενε πρώτα γιατρός και μετά δήμαρχος. Οι πολίτες, όμως, δεν περίμεναν πως θα συνέβαινε σε αυτόν το βαθμό!», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Αλεξανδρίδης.

«Δημιουργούμε μια νέα παράταξη»

Ο κ. Αλεξανδρίδης μίλησε επίσης για τα επόμενα βήματα του στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου τονίζοντας ότι ετοιμάζει μια νέα παράταξη.

«Ο Γιάννης Καμαρινός ανακοίνωσε ότι έχει κλείσει τον κύκλο του στην τοπική αυτοδιοίκηση, ενώ παρουσίασε και τον εκλεκτό του για την επόμενη ημέρα.

Προσωπικά, σημείωσα ότι θα έπρεπε να αποφασίσει η παράταξη και παράλληλα να γίνει ένα άνοιγμα σε παρατάξεις της αντιπολίτευσης, ώστε να πάμε στις εκλογές ενωμένοι, με ένα πλειοψηφικό ρεύμα.  

Επίσης, διαφώνησα με την πρόθεσή του να παραμείνει επικεφαλής έως τις 31 Δεκεμβρίου 2023, καθώς κάτι τέτοιο θα εμπόδιζε το νέο αρχηγό να δώσει το δικό του χρώμα», σημείωσε ο κ. Αλεξανδρίδης

Αναφορικά με την επόμενη μέρα και την υποψηφιότητά του για τη δημαρχία, ο κ. Αλεξανδρίδης ανέφερε: «Οι πολίτες που ανησυχούμε για το αύριο του τόπου μας θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε έναν συνδυασμό, που θα απαντά στα ερωτήματα και τις ανησυχίες των δημοτών».

Αναλυτικά όσα είπε στον Flash Radio:

Δείτε επίσης: Σέρρες: Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα νεαρό στρατιώτη