Τα άλογα… κατέβηκαν στο κέντρο της Αθήνας καθώς οι εργαζόμενοι στον Ιππόδρομο πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κολοκοτρώνη.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κολοκοτρώνη στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στον Ιππόδρομο, καταγγέλλοντας ότι ο Ιππόδρομος οδηγείται σε κλείσιμο στο τέλος του χρόνου, με αποτέλεσμα 2.000 οικογένειες και 350 άλογα να μένουν στο δρόμο.
Στο σημείο βρίσκεται και ισχυρή αστυνομική δύναμη, έχοντας, μάλιστα, κλείσει τις 2 από τις 3 λωρίδες της οδού Σταδίου.
«Είμαι προπονητής στον Ιππόδρομο, 47 χρόνια στον Ιππόδρομο. Θέλουμε τον Ιππόδρομο ανοιχτό. Η κυβέρνηση με το ΤΑΙΠΕΔ μας έκαναν μπαλάκι. Ζητάμε ακρόαση από τον πρωθυπουργό, να μην κλείσει ο ιππόδρομος. Το ΤΑΙΠΕΔ και η κυβέρνηση ακύρωσαν ένα νόμο που επέτρεπε τη βιωσιμότητα του Ιπποδρόμου», είπε στην κάμερα του MEGA εργαζόμενος στον Ιππόδρομο.
Δείτε επίσης: Χριστούγεννα 2021: Το εορταστικό ωράριο και οι Κυριακές που θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα
- Πολωνία: Επίσημη παραδοχή ότι το πλήγμα στο σπίτι προήλθε από πολωνικό πύραυλο και όχι από ρωσικό drone
- Γάζα: Σοκ και οργή από τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα για τον θάνατο νοσηλευτή τους
- Στα Νέα της Πέμπτης: Ανησυχία στην Άγκυρα, προετοιμασία στην Αθήνα
- Η φινλανδική εταιρεία που εξορύσσει ήλιο από τη Σελήνη
- Το εντυπωσιακό δείπνο του βασιλιά Καρόλου προς τιμήν του Ντόναλντ Τραμπ: Αποκαλύψεις για το μενού