Τι ποσοστό των διασωληνωμένων έχει κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου
Σχεδόν 4.000 είναι τα κρούσματα κορονοϊού που καταγράφηκαν στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΕΟΔΥ.
Ο αριθμός των διασωληνωμένων είναι για άλλη μια μέρα υψηλός αφού είναι στους 354. Από αυτούς, σύμφωνα με την ανακοίνωση η συντριπτική πλειοψηφία είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι.
Πιο συγκεκριμένα το 88,7% των διασωληνωμένων δηλαδή 314 ασθενείς έχουν κάνει την πρώτη δόση, ή δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού. Το υπόλοιπο 11,3% δηλαδή 40 ασθενείς που είναι στις ΜΕΘ είναι πλήρως εμβολιασμένοι.
Δείτε επίσης: Πήρε εξιτήριο ο Οικουμενικός Πατριάρχης (vids)
- Επίσημα στη ΝΔ ο Ανδρέας Λοβέρδος: «Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πατριωτικά, μεταρρυθμιστικά, φιλελεύθερα»
- Η Γενιά Z αναδεικνύει τη γοητεία του vintage και των second hand καταστημάτων
- Ανησυχίες του Σαμ Άλτμαν για τη συμπεριφορά του ChatGPT: Δεν κοιμάμαι καλά τη νύχτα
- Γαύδος: Η βάρκα με τους μετανάστες και η διάσταση στα κοινωνικά δίκτυα
- Το φεστιβάλ Strong me ξεκινά: Μια γιορτή για την ενδυνάμωση και την πρόληψη της έμφυλης βίας
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr