Άνοιξε από σήμερα η πλατφόρμα rantevou.kep.gov.gr

Διαθέσιμη είναι από σήμερα (31/3) η πλατφόρμα rantevou.kep.gov.gr, με τους πολίτες να μπορούν να κλείνουν το ραντεβού τους προκειμένου να επισκεφθούν το ΚΕΠ που τους εξυπηρετεί.

Η πλατφόρμα αξιοποιεί τις υπηρεσίες του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης.

Η είσοδος γίνεται με κωδικούς Taxisnet. Για τη νόμιμη μετάβαση στο ΚΕΠ, μετά την οριστικοποίηση του ραντεβού ο ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα εκτύπωσης των στοιχείων ραντεβού ή και της παραλαβής του σχετικού αποδεικτικού με e-mail, εφόσον έχει συμπληρωθεί το αντίστοιχο πεδίο.

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τα τελευταία μέτρα, για την πανδημία το ωράριο λειτουργίας των ΚΕΠ είναι 07.30-15.00. Η επίσκεψη γίνεται μόνο κατόπιν ραντεβού και αφορά στο σύνολο των υπηρεσιών που παρέχονται από τα ΚΕΠ.

Για τους πολίτες οι οποίοι επιθυμούν να κλείσουν ραντεβού χωρίς να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα, υπάρχει πάντοτε η δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας με το κατάστημα της επιλογής τους.

Δείτε επίσης: Νοσοκομείο Ηρακλείου: Εντοπίστηκαν πάνω από 40 κρούσματα κορονοϊού – Λουκέτα σε όλες τις εισόδους πλην της κεντρικής

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ