Απίστευτο σκηνικό στο μετρό του Συντάγματος: Επτάχρονος μαχαιροβγάλτης επιτέθηκε σε νεαρούς

Ο ανήλικος κακοποιός είναι μέλος άγριας συμμορίας που επιχείρησε να ληστέψει έναν 17χρονο και έναν 18χρονο

Δεν ξεπερνάει τα 7 έτη η ηλικία ενός μαχαιροβγάλτη, μέλος βίαιής σπείρας ληστών, οι οποίοι όρμησαν σε δυο νεαρούς ηλικίας 17 και 18 ετών μέσα στο μετρό του Συντάγματος για να τους βουτήξουν τα πορτοφόλια.

Το απίστευτο είναι ότι σύμφωνα με τα θύματα, ο μικρός ληστής, έφερε κάτω από το δεξί μάτι τατουάζ με την ημισέληνο.

Οι δυο νεαροί από το Περιστέρι βρίσκονταν στην πλατεία Συντάγματος και κατευθύνθηκαν στο μετρό, και μόλις μπήκαν μέσα, εμφανίστηκε μπροστά τους μια ομάδα περίπου 15 ατόμων. Οι ηλικίες τους ήταν μεταξύ 15 με 18 χρονών, ενώ ανάμεσα τους ξεχώριζε ένας πολύ μικρός κακοποιός που έμοιαζε περίπου 7-8 ετών και κρατούσε μαχαίρι.

Μάλιστα όπως περιέγραψαν, αυτό που έκανε ακόμη πιο τρομακτικό τον λιλιπούτειο ληστή, ήταν το γεγονός ότι κάτω από το δεξί του μάτι είχε τατουάζ την ημισέληνο.

Η συμμορία, τους κύκλωσε και απαίτησε να τους δώσουν ο, τι είχαν πάνω τους. Τα παιδιά αντέδρασαν και τότε οι ληστές ορμάνε στο 17χρονο, τον ρίχνουν κάτω και χτυπώντας τον με μπουνιές και κλωτσιές επιχείρησαν να του αρπάξουν τα προσωπικά του αντικείμενα. Τελικά, απέτυχαν καθώς τα θύματα έβαλαν τις φωνές με αποτέλεσμα οι δράστες να διαφύγουν πριν έρθει η Αστυνομία.

Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος και οι αστυνομικοί με βάση την περιγραφή που έδωσαν τα θύματα προσπαθούν να εντοπίσουν τον μικρό μαχαιροβγάλτη με την ημισέληνο κάτω από το δεξί μάτι και τους δράστες της συμμορίας του πριν ξαναχτυπήσουν.

Δείτε επίσης: «Ντου» της ΕΛ.ΑΣ στο μαγαζί των «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος» στην Αράχωβα – Μια προσαγωγή