Αποκλειστικό politic.gr: Νυχτερινά πλάνα από το συνεργείο της ταινίας του Αντόνιο Μπαντέρας

Οι ηθοποιοί της ταινίας “The Enforcer” δεν κοιμούνται σίγουρα τις νύχτες – Εδώ και αρκετές ώρες τα συνεργεία της επιχείρησης ετοιμάζουν πλάνα για τις σκηνές που επρόκειτο να τραβηχτούν – Τα συνεργεία βρίσκεται στην περιοχή των Σφαγείων στη Θεσσαλονίκη.

Τα συνεργεία της ταινίας του Αντόνιο Μπαντέρας, βρίσκονται στην οδό Ανδρέου Γεωργίου και Πήγασου, από το πρωί του Σαββάτου έως αυτή τη στιγμή, καθώς έχουν εγκαταστήσει δεκάδες φορτηγά και κοντέινερ.

Κάμερες, προβολείς και πολλοί ξένοι ηθοποιοί βρίσκονται στο σημείο εδώ και αρκετές ώρες, όπου προετοιμάζονται για τα γυρίσματα της Τέτάρτης.

Σεκιούριτι φυλάνε τα κοντέινερ στο σημείο.

Εξοπλισμένη η επιχείρηση με τρόφιμα αναψυκτικά και αρκετό νερό βρίσκεται πάνω από 24 ώρες στο “δρόμο” με τους ηθοποιούς και τους συνεργάτες τους να δείχνουν αρκετά κουρασμένοι λόγω των απαιτήσεων της ταινίας.

Εκτός από την πίεση της δουλειάς οι ηθοποιοί πρέπει να αντιμετωπίσουν και την αποπνικτική θερμοκρασία της πόλης. Η δουλειά τους φαίνεται πως απαιτεί δύναμη και αρκετή υπομονή.

Δείτε το video:

Το video τραβήχτηκε το βράδυ του Σαββάτου. Τα συνεργεία διαμορφώνουν τον χώρο ανάλογα με τις απαιτήσεις της ταινίας. Την τετάρτη θα πραγματοποιηθούν γυρίσματα στην οδό Ανδρέου Γεωργίου στο λιμάνι.

Δείτε επίσης: Φεστιβάλ Καννών: Η ταινία “Titane” κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα