«Ήταν σαφώς εκδικητική η καταγγελία αυτή απέναντι στο πρόσωπό μου» ανέφερε ο διοικητής
Όπως έγινε γνωστό σήμερα, ο διοικητής των νοσοκομείων Γεννηματάς – Άγιος Δημήτριος στη Θεσσαλονίκη, κατηγορείται για σεξιστική συμπεριφορά με τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη να ζητά από τον ίδιο να παραιτηθεί, πράγμα το οποίο και έκανε.
Η καταγγελία βρίσκεται ήδη στην Εισαγγελία, ενώ αντίθετα ο διοικητής Γιώργος Κούτρας υποστηρίζει πως δεν έχει δώσει καμία αφορμή.
«Ήταν σαφώς εκδικητική η καταγγελία αυτή απέναντι στο πρόσωπό μου, που δεν έδωσα αφορμή καμία. Υπογράφεται και από τη διευθύντρια υποδιοικητικού και από άλλα τρία άτομα. Πριν από λίγο έμαθα ότι αναφέρονται σε σεξιστική συμπεριφορά και υποτιμητικό λόγο δικό μου απέναντι στο προσωπικό».
Δείτε επίσης: Κύπελλο Ελλάδος: Την Πέμπτη η κλήρωση της πέμπτης φάσης
- Η Ιρανική απάντηση στην ισραηλινή επίθεση κατά της Βηρυτού είναι αναπόφευκτη
- ΣΕΦ: Γροθιά Τζόουνς σε Ναν καταγγέλλει ο Παναθηναϊκός – ΜΑΤ στα αποδυτήρια και απειλές για μηνύσεις
- Σημαντική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον Εθνικό Μηχανισμό Προστασίας Ζώων
- Η επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης: Ένας νέος κόσμος συνεργατών έρχεται
- Μικρές νίκες, μεγάλες διαφορές: Η Αλεξάνδρα Σδούκου αναλύει τις εκλογές
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

