ΑΠΘ: Πανεπιστημιακή λέσχη δύο ταχυτήτων – Πλέον και καθήμενοι (pics & vid)

Ξανά στο εστιατόριο οι φοιτητές

Ρεπορτάζ: Βασίλης Δημόκας

Μετά από δύο ολόκληρα χρόνια επαναλειτουργεί το εσωτερικό τμήμα της πανεπιστημιακής λέσχης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Όπως ανακοίνωσε η πανεπιστημιακή λέσχη του μεγαλύτερου πανεπιστημίου της χώρας, η λειτουργία της θα γίνεται πλέον σε δυο ταχύτητες. Εμβολιασμένοι φοιτητές θα μπορούν πλέον να κάθονται στο εσωτερικό του εστιατορίου ενώ διατηρείται η επιλογή για παραλαβή «πακέτου» από την επάνω λέσχη.

Στο κτίριο τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής προστασίας ενώ τα παράθυρα του κτιρίου παραμένουν διαρκώς ανοικτά.

Ο έλεγχος των πιστοποιητικών γίνεται στην είσοδο της λέσχης, ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκε έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Αγαπητοί/ες φοιτητές/τριες,

η Πανεπιστημιακή Φοιτητική Λέσχη (ΠΦΛ), ανακοινώνει την τροποποίηση της λειτουργίας του φοιτητικού εστιατορίου από την Τετάρτη 26/01/2022 ως εξής :


Το εστιατόριο της Κάτω Λέσχης (είσοδος Nέα Εγνατία) θα παρέχει σίτιση ΜΟΝΟ σε καθήμενους με την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.


Στους λοιπούς δικαιούχους το εστιατόριο της Άνω Λέσχης (είσοδος 3ης Σεπτέμβριου) θα χορηγεί φαγητό ΜΟΝΟ σε πακέτο (take away).(δεν επιτρέπεται η παραμονή στον εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο του φοιτητικού εστιατορίου για την επιτόπια κατανάλωση φαγητού)


Η διανομή του συσσιτίου θα πραγματοποιείται σύμφωνα με το παρακάτω ωράριο :


Πρωινό : 8:30-10:00
Μεσημεριανό : 12:00-16:00
Δείπνο : 18:00-21:00

Δείτε επίσης: Κορονοϊός: Προς παράταση οδεύει η ισχύς για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού – Αναμένονται ανακοινώσεις