Στις Αρχές βρίσκεται ο 46χρονος δάσκαλος πολεμικών τεχνών που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της συντρόφου του στην Αργυρούπολη.
Ο 46χρονος πήγε μαζί με το δικηγόρο του στο αστυνομικό τμήμα και παραδόθηκε.
Σημειώνεται, πως η Ελληνική Αστυνομία είχει ήδη εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του 46χρονου.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 46χρονος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, που φέρεται να είναι γνώστης πολεμικών τεχνών, χτύπησε σε τέτοιο βαθμό την άτυχη γυναίκα, μέσα στο διαμέρισμα της οδού Ολυμπίας, στην Αργυρούπολη, ώστε την άφησε αναίσθητη και αμέσως τράπηκε σε φυγή. Στη συνέχεια ενημέρωσε σχετικά συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας, το οποίο και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.
Δείτε επίσης: Ηλίας Γκιώνης: Από τον Ξιαρχό στον βιασμό της 24χρονης – Οι φορές που ο ακτιβιστής ανέλαβε δράση
- Θεσσαλονίκη: Μνημόσυνο για τους 101 εκτελεσθέντες από τους ναζί στο στρατόπεδο Παύλου Μελά
- Εντυπωσιακή τελετή έναρξης του Μουντιάλ 2026 στο Τορόντο
- Ανακαινισμένο γήπεδο στο «Άσυλο του Παιδιού» στη Θέρμη: Μια νέα αρχή για τα παιδιά
- Συγκινητική εκδήλωση μνήμης για τους 101 εκτελεσθέντες στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά
- Συναγερμός για βόμβα στο Blue Star 2 – Εντατικές έρευνες στο λιμάνι του Λαυρίου
![]()

